Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Ожидаете ли вы падения цен на жилье?

Да, на 20%
Да, на 50%
Падения цен на жилье не будет
Мне все равно


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 2188
Наш блог



Новостройки

<A HREF=http://neruhomosti.net/index.php?name=new_build&op=view&id=426&region=10> «Маєток», єлітні коттеджи.</A>

«Маєток», єлітні коттеджи.

   «Маєток. Скарбниця Європи» - це спосіб життя, який задоволняє найвибагливіших! Це бездоганність та неперевершеність у створенні справжнього європейського стилю життя.



   «Маєток. Скарбниця Європи» - це унікальна концепція, чудовий рельєф, якісна дорога, шедевр архітектурного мистецтва у лоні природи неподалік від мегаполісу. Обираючи життя під брендом "Маєток", ви обираєте бездоганну якість та стиль проживання у поєднанні з незайманою природою в екологічній зоні.

Елітний котеджний маєток «Маєток. Скарбниця Європи» вид с далека, панорама, єлітні коттеджи в Києві


   Комплекс складається з чотирьох окремих містечок, що мають назви "Перлина Італії", "Діамант Греції", "Оксамит Іспанії" та "Намисто Франції".

Елітний котеджний маєток «Маєток. Скарбниця Європи» дорога, лес, коттеджи в Києві


   Котеджний комплекс розташований в 10км. від столиці в екологічно чистому районі Київської області - с.Іванковичі, де заповідні лісові масиви надійно захищають від несприятливого впливу мегаполісу.





Котеджне містечко “Діамант Греції”

   Котеджне містечко "Маєток. Діамант Греції" входить до комплексу "Маєток", і є другим по черзі клубним містечком для заміського проживання преміум класу. Маєток відтворює дух країни, на честь якої воно назване. Колонадна система архітектурної композиції, в якій гармонійно поєдналися висока художність архітектурних форм з досконалістю конструкцій та матеріалів, повністю передає чарівність архітектури античної Греції.

Елітний котеджний маєток «Маєток. Скарбниця Європи» Котеджне містечко “Діамант Греції”




Котеджне містечко “Перлина Італії”

   Котеджне містечко "Маєток. Перлина Італії" входить до комплексу "Маєток". Це перше клубне містечко елітного котеджного комплексу, будівництво якого розпочате у січні 2007 року. Містечко розташоване у мальовничому куточку під Києвом на місцевості рельєфного типу, оточене сосновим лісом і березовим гаєм. Краса даної місцевості дозволяє порівняти її з італійською Тосканою. На території 18 га відбувається будівництво 104 сучасних котеджа в рамках єдиного архітектурного стилю.

Елітний котеджний маєток «Маєток. Скарбниця Європи» Котеджне містечко “Перлина Італії”




Инфраструктура

   Забудовник приклав максимум зусиль, щоб інфраструктура задовольнила найвимогливіші смаки майбутніх жителів «Маєток. Скарбниця Європи». «МАЄТОК» - збагачений елементами інфраструктури, що забезпечать прекрасною оправою таку безцінну коштовність, як ЖИТТЯ!

До Ваших послуг: торговий комплекс з магазином, рестораном, піцерією, міні-пекарнею, аптекою, хімчисткою, пральнею, відділенням банку, автосервісом, а також сучасний спортивно-оздоровчий комплекс площею 2200кв.м. з повноцінним 25-метровим критим басейном і тренажерним залом.

Елітний котеджний маєток «Маєток. Скарбниця Європи»


Привабливі сторони

  • високий рейтинг з екологічності;
  • прозора схема продажу;
  • право власності на придбану земельну ділянку з домоволодінням;
  • неповторна архітектура;
  • функціонування інфраструктури незалежно від завершення останнього містечка;
  • власна служба експлуатації;
  • динамічні темпи будівництва.

    Елітний котеджний маєток «Маєток. Скарбниця Європи» кони лошади


    для размещения дополнительной информации о новостройке обращаться по телефону 8(0642)41-25-50 или e-mail: [email protected]
  •   Вернуться к новостройкам


    Поиск по сайту