Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Ожидаете ли вы падения цен на жилье?

Да, на 20%
Да, на 50%
Падения цен на жилье не будет
Мне все равно


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 2188
Наш блог



Новостройки

<a href="http://neruhomosti.net/index.php?name=new_build&op=view&id=294&region=17">Житловий комплекс вул. Дворецька, 46/48</a>

Житловий комплекс вул. Дворецька, 46/48


За проектом в цьому Затишному диво-містечку в центрі міста розташується три житлових п'ятиповерхових будинки з мансардами на шостих поверхах.
До речі, це будуть перші будинки у Рівному такої висотності з ліфтами.
У кожному з будинків по 55 квартир покращеного планування. Між будинками знаходитиметься бювет з чистою водою з глибинної свердловини, навколо — прекрасно впорядкована територія з дитячими майданчиками, сто¬нками для авто. Загалом у районі вулиць Дворецької та Межової постане таке собі унікальне окреме диво-містечко з огородженою територією і необхідною інфраструктурою.


Загальна площа житлового комплексу 14710,68 кв. м. Кожен будинок, загальною сумарною площею 4903,56 кв.м., складається з 1,2,3 та 4-х кімнатних квартир та 7-ми офісних приміщень . Будівництво буде поетапним, зокрема, перший з будинків заплановано побудувати до кінця першого кварталу 2008 р., а здати в експлуатацію - на початку другого.

Весь комплекс планується побудувати та здати в експлуатацію - до кінця 2009 року.

ТОВ "Київська КУА"


для размещения дополнительной информации о новостройке обращаться по телефону 8(0642)41-25-50 или e-mail: [email protected]
  Вернуться к новостройкам


Поиск по сайту