Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Как Вы планируете сохранить свои сбережения в условиях сложившейся финансовой нестабильности?

переведу в наличные
вложу в акции
вложу в недвижимость
вложу в землю
положу под проценты в банк
у меня нет сбережений


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 1268
Наш блог



Новостройки

<a href="http://neruhomosti.net/index.php?name=new_build&op=view&id=284&region=17">Житловий будинок по вул. Відінська</a>

Житловий будинок по вул. Відінська


Дев'ятиповерховий будинок з вишуканим фасадом створений професіоналами для щасливого життя і відпочинку всієї родини.

Будівля розташована в тихому та затишному районі міста. У найближчому оточенні зосереджена розвинута інфраструктура - магазини, відділення банку та обслуговуючі підприємства. Приємний відпочинок гарантує кафе "Фламінго", а також зелений сквер та стадіон автодорожнього технікому. Для дітей біля будинку працюють дитячий садок, школа №11 і школа "Престиж".



Цегляний будинок утеплений теплогідроізоляційним матеріалом і покритий декоративною штукатуркою, що надає йому вишуканого зовнішнього вигляду. У просторому під'їзді передбачений хол для конс'єржа. Передбачений безшумний швидкісний ліфт.
Кожна з 63 квартир будинку має зручне планування та створена з максимальним комфортом для життя. Ви можете вибрати будь-яку вподобану площею від 38,98 кв.м. до 79,22 кв.м. з великими вікнами з вітражним заскленням, лоджіями і балконами.



На прибудинковій території передбачений благоустрій. Зелені газони, квіткові клумби, лавочки і дитячий майданчик створять атмосферу затишку та подарують приємні враження.

Будинок чекає на своїх господарів! Оберіть надійне якісне житло та захистіть майбутне Вашої родини!

Компанія"Інтергал-Буд"3

для размещения дополнительной информации о новостройке обращаться по телефону 8(0642)41-25-50 или e-mail: [email protected]
  Вернуться к новостройкам


Поиск по сайту