Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Что бы Вы посоветовали изменить на портале?

дизайн
навигацию
структуру поиска
представление информации
ничего не менять
затрудняюсь ответить


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 788
Наш блог



Новостройки

<A HREF="http://www.neruhomosti.net/index.php?name=new_build&op=view&id=178&region=5"> вул.Героїв Сталінграду буд. 42 </A>

вул.Героїв Сталінграду буд. 42

   Багатоповерховий житловий будинок з вбудовано-прибудованими торгівельно-офісними приміщеннями в місті Черкаси по вул. Героїв Сталінграду, 42 на підставі архітектурно-планувального завдання, позитивного висновку містобудівної ради при розгляді матеріалів ескізного проекту, та комплекту технічних документів, які входять в склад робочого проекту що пройшли комплексну державну експертизу.

   Житловий будинок каркасного типу, має висоту – 59,5м, виконаний по сучасній будівельній технології з використанням енергозберігаючих матеріалів: вікна металопластикові з однокамерним склопакетом; зовнішні стіни з газобетонних блоків покритих мінеральним утеплювачем і атмосферостійкою штукатуркою; кожна квартира обладнана необхідними лічильниками.

   В проекті передбачено використання лише таких матеріалів і обладнання, які в масовому порядку вже певний час використовуються на будівельному ринку України і які мають необхідні сертифікати та дозволи на використання в Україні.

   Проект на будівництво в певному обсязі виконаний згідно з вимогами ДБН А.3.1-2-93, пройшов всі погодження, експертизи і затвердження.

   Будівництво розпочато в грудні 2006р, на підставі дозволу №2285 від 28.11.2006 р. виданого інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю при управлінні містобудування та архітектури Черкаського міськвиконкому.

Характеристика ділянки будівлі

   Площа земельної ділянки складає 0,65 га вільна від забудови і межує з існуючим 14 поверховим житловим будинком з східного боку, з західного боку ділянка обмежена червоною лінією вул.. Гагаріна, з південного боку - червоними лініями вул.. Героїв Сталінграду, з північного боку - 9-ти поверховою стрічкою забудови житловими будинками мікрорайону «Митниця-І».

   Ділянка вільна від забудови, однак надзвичайно насичена інженерними мережами. По території ділянки проходить декілька ниток магістральних тепломереж, водопровідні мережі, кабелі зв’язку та освітлення, каналізаційні мережі.

   Ділянка не належить до охоронних, археологічних, санітарно-захисних та інших зон.

   Рельєф має ухил в північно-західному напрямку, з перепадом 4,0 м.

   В карті будівельної оцінки території, виконаної до генерального плану міста, ділянка визначена як придатна до забудови.

   Об’єкт розташовано на під’їзді до житлового мікрорайону «Митниця» на перехресті вулиць Героїв Сталінграду та Гагаріна, поряд з існуючим 14 поверховим житловим будинком, стане акцентною домінантою цього житлового масиву.

   При розробці генплану на земельній ділянці розміщено майданчики для відпочинку дорослих та ігор дітей площею 540м/кв, а на прилеглій території внутрішнього двору кварталу використовуються існуючі майданчики для занять фізкультурою, чистки речей, сушіння білизни, встановлення сміттєзбірних контейнерів.

   Проектом передбачена експлуатуєма покрівля над прибудованими приміщеннями магазинів площею 1200м/кв на якій розміщується спортивний майданчик, альпійська стінка для занять альпінізмом, літнє кафе, інтернет клуб, фітнес-зал. Покрівля покрита спеціальною плиткою, маю квіткові клумби з фонтанами.

   Житловий будинок має круговий під’їзд для пожежних машин, з можливим заїздом на терасу покрівлі.

   Запроектовані тимчасові парковки на 36 місць з проїздами для відвідувачів магазинів та офісів площею 902м/кв. Проїзди та парковки виконані зі спеціальним покриттям на якому проростає трава. Загальна площа озеленення 763м/кв. ПП "Будівелно-виробнича фірма "Євгенія" звернулась до Черкаського мыськвиконкому з пропозицыэю провести реконструкцію прилеглого скверу вздовж вул. Гагаріна з відновленням зелених насаджень ремонтом тротуарів, встановленням дитячого майданчика.

Будівництво виконується в дві черги:

l черга - торгівельно-офісні приміщення, закінчення ll квартал 2008р.
ll черга - житлові приміщення та паркінг, закінчення l квартал 2009р.

Застройщик: ПП ,,Будівельно-виробнича фірма ,,Євгенія” тел.: (0472) 72 43 63
Для размещения дополнительной информации о новостройке обращаться по e-mail: [email protected]
  Вернуться к новостройкам


Поиск по сайту