Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Имеет ли смысл пользоваться услугами страховых компаний?

Да
Нет


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 1176
Наш блог



Новостройки

<a href="http://neruhomosti.net/index.php?name=new_build&op=view&id=283&region=17">Елітний житловий будинок на вул. Шкільна, 69</a>

Елітний житловий будинок на вул. Шкільна, 69


В самому центрі Рівного по сусідству з Залом органної та камерної музики в затишку вулиці Шкільної будується елітний житловий будинок.

Житловий будинок привертає до себе увагу вишуканою архітектурою, м'якими пастельними кольорами фасаду і вдало гармонує з оточуючими будівлями. Нових господарів він зустрічає просторими холами і сучасним плануванням квартир. Всі квартири обладнані металопластиковими вікнами та металевими вхідними дверима. Працює сучасний ліфт. В цокольному поверсі будинку передбачені гаражі. Також облаштований відкритий наземний паркінг.



Житловий будинок по вул. Шкільна втілює всі мрії про комфортне житло для родини, плідної творчості та активного відпочинку. Мальовничий вид з вікон, старовинні пам'ятки міста та сучасні торгівельні та бізнес центри по сусідству кожен день створюють святковий настрій та дарують комфорт.

Компанія "Інтергал-Буд"


для размещения дополнительной информации о новостройке обращаться по телефону 8(0642)41-25-50 или e-mail: [email protected]
  Вернуться к новостройкам


Поиск по сайту