Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Необходима ли реклама предприятию (фирме) в условиях кризиса?

Необходима еще больше, чем при стабильности.
Нужна, но стоит сократить бюджет вдвое.
Нет не нужна.
Стоит обратить внимание на новые виды рекламы.


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 733
Наш блог



Статьи
Все регионы / Донецкая область / Статьи / Коммерческая недвижимость / Тенденції готельного ринку в Україні в 2008-му



Тенденції готельного ринку в Україні в 2008-му
01.08.2008Источник: Соцмарт

Тенденції готельного ринку в Україні в 2008-му

Протягом першої половини 2008 року в Києві підписано п'ять договорів на управління готелями міжнародними операторами в сегменті чотирьох-п'яти зірок, що призведе в перспективі до...


Тенденції готельного ринку в Україні в 2008-му

Протягом першої половини 2008 року в Києві підписано п'ять договорів на управління готелями міжнародними операторами в сегменті чотирьох-п'яти зірок, що призведе в перспективі до збільшення пропозиції готельних послуг у даному сегменті.

"З початку року відбулося підписання п'яти договорів на управління готелями міжнародними операторами в сегменті чотирьох-п'яти зірок, що є безпрецедентною кількістю для українського ринку. Таким чином, у середньостроковій перспективі очікується значне збільшення пропозиції у верхньому сегменті готельних послуг", - говориться в піврічному звіті консалтингової компанії Colliers International.

Разом з тим експерти відзначають, що незважаючи на відсутність поповнення готельного фонду у верхньому сегменті ринку в першому півріччі, ринок професійних апарт-готелів поповнився на 35 апартаментів з відкриттям другого проекту Senator Apartments. Під кінець року очікується відкриття п'ятизіркового готелю InterContinental на 280 номерів на вул. Б.Житомирська, 2 у Києві.

Відповідно до звіту, з огляду на раніше підписані угоди (Hilton, Radisson SAS Boryspil, Holiday Inn, Sofitel), протягом наступних трьох-п'яти років у Києві очікується відкриття як мінімум восьми готелів під управлінням міжнародних операторів у сегменті чотирьох-п'яти зірок. Крім того, міжнародні готельні оператори Accor, Rezidor і Hilton озвучили свої плани розвитку в регіонах, зокрема в Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі й Запоріжжі. Провідні світові міжнародні оператори також заявили про перспективність розвитку в сегменті тризіркових готелів як у Києві, так і в інших містах України.

Компанія "Астрон Україна" підписала контракт про співробітництво з готельною групою Wyndham Hotel Group, плануючи розвивати проекти під бурштином Ramada Encore, а Clubhouse Group планує створити власну мережу готелів "7 днів".

Відповідно до звіту, збільшення росту попиту на готельні послуги є наслідком росту бізнес-активності й збільшення туристичного потенціалу країни. За підсумками 2007 року загальна кількість іноземців, що відвідали Україну, збільшилася на 22% у порівнянні з 2006 роком - до 23,1 млн чоловік. При цьому 92% від загальної кількості іноземців склали жителі країн, що межують із Україною.

Довідка

Collіers Іnternatіonal - міжнародна консалтингова компанія в сфері комерційної нерухомості. Colliers International поєднує більше 9 тис. професіоналів, нараховує більше 240 офісів більш ніж в 50 країнах світу. Представництво Collіers Іnternatіonal в Україні засновано в 1997 році в Києві. Colliers International надає брокерські послуги, послуги інвестиційного консалтингу, розробки концепції, дослідження ринку, оцінки об'єктів нерухомості й управління нерухомістю серед інших.

www.neruhomosti.net
 Другие статьи



Поиск по сайту